UK4U

Αναγνωρισμένος εκπρόσωπος της Βρετανικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα

Μαρτυρίες

"Η επικοινωνία μας με τον κύριο Σάββα Πολίτη, Διευθυντή του UK4U Βρετανικού Κέντρου Εκπαίδευσης, μας άνοιξε έναν νέο ορίζοντα σκέψης για το μέλλον του παιδιού μας. Μετά από μία αξιολόγηση των προσωπικών στοιχείων που σκιαγραφούν το προφίλ του γιου μας, ο κ. Πολίτης ανέπτυξε μια ενθαρρυντική και υποστηρικτική προσέγγιση στην επικοινωνία του με το παιδί μας, δημιουργώντας κλίμα εμπιστοσύνης και αμοιβαίου σεβασμού. Σε αυτά τα πλαίσια και σε συνδυασμό με το μοντέλο εκπαίδευσης που ακολουθείται από το Βρετανικό Κέντρο Εκπαίδευσης, το οποίο είναι δομημένο στην αντίληψη της αξιοποίησης της κριτικής σκέψης των μαθητών, τονώθηκε η αυτοεκτίμηση του γιου μας και ενεργοποιήθηκε το ειλικρινές ενδιαφέρον του για τις σπουδές του, αναλαμβάνοντας προσωπικά την ευθύνη για την κατάκτηση του στόχου του και την εισαγωγή του σε ένα καλό Πανεπιστήμιο στην Αγγλία.
Θα θέλαμε επίσης να ευχαριστήσουμε τον κύριο Σάββα Πολίτη για την υποστήριξή του και στον τομέα της διαχείρισης των τυπικών διαδικασιών που απαιτούνται για την επίτευξη του τελικού στόχου, η συμβολή του οποίου ήταν ιδιαίτερα χρήσιμη."

Ηλιας Τσοκας
Οικονομολόγος

"Έχοντας ήδη αποφασίσει την επιλογή της Αγγλίας για τις σπουδές του γιού μας, απευθυνθήκαμε στο UK4U για την προετοιμασία του στα A Levels, από την Β’ Λυκείου. Η ακαδημαϊκή εμπειρία και οι γνώσεις του κ. Πολίτη όσον αφορά τα Βρετανικά πανεπιστήμια μας εξέπληξε από το πρώτο ραντεβού. Ο γιος μας στην διάρκεια των δύο ετών παρακολούθησε τα μαθήματα Mathematics, Physics & Further Mathematics με απόλυτη επιτυχία και κατάφερε να πιάσει την βαθμολογία για Μηχανολόγους Μηχανικούς και για τα 5 πανεπιστήμια της επιλογής του -Southampton, Sheffield, Edinburgh, Surrey, Loughborough. Δεν είναι όμως μόνο τα ακαδημαϊκά προσόντα που μας κάνουν να προτείνουμε ανεπιφύλακτα το UK4U. Είναι η συνεχής ενημέρωση, η πλήρης καθοδήγηση και η καθημερινή παρακολούθηση της πορείας του Δημήτρη που μας εντυπωσίασαν. Ο Δημήτρης ωρίμασε ως μαθητής και απέκτησε τις δεξιότητες που χρειάζεται όχι μόνο για τις σπουδές του αλλά και μετέπειτα. Τέλος όποτε χρειάστηκε βοήθεια, πέραν των μαθημάτων, ο κ. Πολίτης ήταν πάντα δίπλα του. Τον βοήθησε στην προετοιμασία της ομάδας του για τον διαγωνισμό F1 in Schools – η ομάδα πήρε τη 4η θέση παγκοσμίως στη Σιγκαπούρη – αλλά και στην όλη διαδικασία της αίτησης του για την Randstad Williams Racing Academy. Ένα μεγάλο ευχαριστώ για όλα από όλη την οικογένεια."

Ι. Φωτεινος
Επιχειρηματίας

" Θα ήθελα να ευχαριστήσω το UK4U και προσωπικά τον διευθυντή του κύριο Σάββα Πολίτη για την απίστευτη δουλειά που κάνουν. Δεν έχω γράψει ποτέ μου κάτι παρόμοιο αφού οι καθημερινές μου ασχολίες δεν μου αφήνουν χρόνο. Το κάνω όμως τώρα γιατί η δουλειά τους είναι πραγματικά μοναδική και πρέπει να το γνωρίζουν όλοι οι γονείς που ενδιαφέρονται να προετοιμάσουν τα παιδιά τους για σπουδές στο εξωτερικό. Ο γιος μου παρακολούθησε το προ-πανεπιστημιακό πρόγραμμα τους και κατόρθωσε να εισαχθεί σε ένα από τα καλύτερα πανεπιστήμια της Μ. Βρετανίας, στο Nottingham για Mechanical Engineering. Μια πραγματικά μεγάλη επιτυχία που σε πολύ μεγάλο βαθμό οφείλεται στη δουλειά που γίνεται στο UK4U και προσωπικά στον διευθυντή του τον κύριο Σάββα Πολίτη. Βαθύς γνωστής το πανεπιστημιακού περιβάλλοντος στην Μ. Βρετανία, αλλά και στην υπόλοιπη Ευρώπη και Αμερική, αλλά κυρίως ένας μεγάλος δάσκαλος και πάνω από όλα ο άνθρωπος που θα πείσει έναν έφηβο να αποδώσει. Είναι λίγα αυτά που γράφω αναφορικά με ότι κάνει. Το πιο θερμά μου συγχαρητήρια. Και για να το πω με απλά λόγια. Θέλετε να επιτύχουν τα παιδιά σας – Εμπιστευθείτε το UK4U. Έτσι μου είχαν πει και εμένα αρχικά, και τότε ίσως δεν το πίστευα απόλυτα. Τώρα όμως το είδα με τα μάτια μου και το πιστεύω αφού είδα τον γιο μου να μεταλλάσσεται και τελικά να επιτυγχάνει τους στόχους του, όταν πολλοί άλλοι δεν του έδωσαν σημασία. Ξανά ένα μεγάλο ευχαριστώ, και λίγο είναι."

Vassilios Kroustallis
Vice President - ABS Europe
Address

2 Iakinthon St. & 58 Marathonos Avenue, 15351 Pallini, Athens

Contacts

enquiries@uk4u.gr
+30 210 603 0782